Schleich 14256 Weißwedelkalb
Dit kleinere, wijdverspreide hertensoort in Noord-Amerika dankt zijn naam aan zijn staart (pluim), waarvan de onderkant altijd wit is.
Witstaartherten grazen 's ochtends en 's avonds. Als herbivoren voeden ze zich met groene planten en noten. Herten leven in kleine groepen – meestal alleen een moeder en haar kalfjes. De mannetjes hebben prachtige geweien en leven in kleine groepen van drie of vier dieren. Zowel mannelijke herten als hinden hebben in de zomer roodbruine en in de winter grijsbruine vachten. Omdat ze nauwelijks nog natuurlijke vijanden hebben, groeien hertenpopulaties soms zo sterk dat ze niet genoeg voedsel meer vinden. Herten zijn herkauwers, net als runderen. Dat betekent dat ze vier magen hebben en halfverteerd voedsel herkauwen. Dit ingewikkelde proces stelt herten in staat om bijvoorbeeld takjes te eten die de meeste dieren niet kunnen verteren.
Wist je dat: Het witstaarthert is het representatiedier van negen Amerikaanse staten en twee Canadese provincies.
De bestelling bevestigen
Beschikbare betaalmethoden en het eindtotaal staan bij het afrekenen.
Het gebruik plannen
Houd rekening met verwerking en vervoer.
Standard Shipping: Verwerking (werkdagen) 0–1; Transport (werkdagen) 7–15.
Express Shipping: Verwerking (werkdagen) 0–1; Transport (werkdagen) 7–15.
Voorwaarden bekijkenTerugbetalingsverzoeken
Neem met uw bestelnummer contact op over terugbetaling.
Vraag vóór het retourneren naar de terugbetalingstermijn.
Voorwaarden bekijkenVervoer van uw artikelen
Controleer de kosten voor de bestemming en gekozen dienst.
Standard Shipping · Verenigde Staten: US$ 0,00
Express Shipping · Verenigde Staten: US$ 3,99
Voorwaarden bekijkenEen artikel terugsturen
Controleer de voorwaarden voordat u iets terugstuurt.
Verenigde Staten · Retourtermijn (dagen na ontvangst): 30. Retourmethode: Per post. Retourkosten: Verkoper betaalt.
Voorwaarden bekijken