Schleich 14841 Pinguin
1 x dierfiguur
Nuttige informatie:
De pinguïn van Schleich® WILD LIFE is een keizerspinguïn. Van alle pinguïns is hij de grootste en zwaarste. Bovendien is hij de enige die zo ver zuidelijk in Antarctica leeft. Keizerspinguïns bouwen geen nest, maar broeden direct op het ijs. Terwijl het vrouwtje na het leggen van het ei naar de zee trekt om te duiken naar vissen, wordt het ei door het mannetje uitgebroed. Hij legt het op zijn voeten en vouwt de buikplooi eroverheen om het warm te houden.
De bestelling bevestigen
Beschikbare betaalmethoden en het eindtotaal staan bij het afrekenen.
Het gebruik plannen
Houd rekening met verwerking en vervoer.
Standard Shipping: Verwerking (werkdagen) 0–1; Transport (werkdagen) 7–15.
Express Shipping: Verwerking (werkdagen) 0–1; Transport (werkdagen) 7–15.
Voorwaarden bekijkenTerugbetalingsverzoeken
Neem met uw bestelnummer contact op over terugbetaling.
Vraag vóór het retourneren naar de terugbetalingstermijn.
Voorwaarden bekijkenVervoer van uw artikelen
Controleer de kosten voor de bestemming en gekozen dienst.
Standard Shipping · Verenigde Staten: US$ 0,00
Express Shipping · Verenigde Staten: US$ 3,99
Voorwaarden bekijkenEen artikel terugsturen
Controleer de voorwaarden voordat u iets terugstuurt.
Verenigde Staten · Retourtermijn (dagen na ontvangst): 30. Retourmethode: Per post. Retourkosten: Verkoper betaalt.
Voorwaarden bekijken